p/s : Muhammad Faiz : hello readers, welcoming into my suck blog :)

Wednesday, 18 May 2011

Awak :)

okay laa nak story pasal gurl nie. punye laa kecoh kat fb tadi, rupenye ramai yg kutok kutok gurl nie. after tnye budak budak yg laen, baru laa tahu ape sebabnye. dorg jeles ngn gurl nie. yelaa gurl nie kan muke ala ala mix cine gitu. so ramai laa kesah and tak puas aty an. knp ? BATAK tak pena tengok org muke mix kea ? yg laen laen tak kesa laa sebab ckp ckp cmtu jea. nie ade pulak sorg budak nie BATAK sgad nak cari publisiti murahan kat fb tu, kutok laa gurl nie bagai. hello cik kak, awak da besa sgad kea nak judge orang ? eh diri sendiri pown tak perfect lagi nak kutok orang. seda laa diri tu. awak bukan malaikat ! klau awk tu perfect, takde laa nak burokkan orang laen ryte ?! skg da ramai tahu pasal mulot puake kau. haa kau tanggong laa sendiri eyh :)

*awak, awk saba kayh. dorg just jeles jea ngn awk. yelaa awk kan hot, dorg nak tumpang hot awak laa tu. pape pown, saye tetap sokong awak kayh. ramai lagi mmbe nk support kite :)
takmau sedih sedih eyh wak :))

No comments:

Post a Comment